Geschenkideeën 2020

De eindejaarsperiode brengt traditiegetrouw heel wat lijstjes met zich mee. Ook wij zetten met plezier een tiental geschenkideeën op een rijtje. In een tijd waarin we worstelen met beperkingen, is de kracht van verhalen eens zo sterk voelbaar. In onze voorbeelding kunnen we namelijk reizen wanneer, waarheen en zolang we willen. Vertrek dus zo vaak je kan en neem de kinderen in je omgeving mee. Je kan de suggesties via deze link raadplegen.

Schermafbeelding 2020-12-13 om 14.12.21


In 2020 hebben we op allerlei vlakken moeten inboeten aan kwaliteit, maar dat geldt gelukkig niet voor de kinderliteratuur. Ook het afgelopen jaar zijn er talloze prachtige prentenboeken gepubliceerd voor onze jongste lezers. We hebben onze 10 favoriete boeken van het jaar aan de geschenkenlijst toegevoegd. Je vindt ze via deze link.

Schermafbeelding 2020-12-13 om 14.09.35


De boekhandel heeft daarbovenop ook weer heel wat nieuws in petto. De besprekingen van vijf nieuwe aanraders kan je via deze link raadplegen.

Schermafbeelding 2020-12-13 om 15.28.46


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s