Winterslaap

Terwijl de herfst zich steeds sterker laat voelen, beginnen de dieren zich ook steeds duidelijker voor te bereiden op de komst van de winter. We zien vogels richting het zuiden trekken, egels duiken op in onze tuinen en eekhoorns leggen in het bos naarstig een wintervoorraad aan.
Eens de kerstvakantie achter de rug is, kunnen we samen met de kleuters in de rijke stapel winterverhalen duiken. We maakten voor deze winter een selectie van verhalen en informatieve boeken over dieren die in winterslaap/winterrust gaan.
Klik hier voor het volledige overzicht.


Er liggen ook enkele nieuwigheden in de boekhandel die we graag in de kijker zetten. Klik hier om de besprekingen te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s