20 x fantastische nieuwe boeken

De lading nieuwe boeken die de afgelopen weken boekhandels is binnengedragen, is overweldigend. En of we daartussen ook heel wat moois konden vinden?! Zodanig veel zelfs dat we een hele lijst met enkel nieuwigheden hebben samengesteld. We maakten een selectie van niet minder dan 20 prentenboeken die we meer dan de moeite waard vinden. Er zit voor ieder wat wils tussen: verhalen over slapen gaan en bang zijn voor jonge kleuters en exotische sprookjes, verhalenbundels en avonturenverhalen voor oudere kleuters. En dat is niet alles, want de lijst bevat ook grappige, filosofische, fantasierijke, artistieke, griezelige en hartverwarmende verhalen. Snel kijken en lezen dus! Klik hier!

Schermafbeelding 2019-11-03 om 09.58.17.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s