Geschenkideeën 2018

De feestdagen zijn een uitgelezen moment om mooie geschenken uit te kiezen voor de mensen om je heen. Het zal je niet verbazen dat we graag met je meedenken over een geschenkboek op maat van wie je in gedachten hebt.

Onze geschenkenlijst bevat daarom niet enkel verhalen voor overtuigde boekenliefhebbers, maar ook boeken voor kleine (en grote) wetenschappers, creatievelingen, natuurliefhebbers, muzikanten, ruimtevaarders, …
Kortom: we hebben voor ieder wat wils uitgezocht.

Bij het samenstellen van de lijst hebben we strikte leeftijdsgrenzen losgelaten, maar ons devies ‘alles wat we mooi kunnen vinden’ zijn we uiteraard trouw gebleven. Hopelijk beleef je net als wij veel plezier bij het ontdekken en uitzoeken van de feestelijkste en bijzonderste boeken van het afgelopen jaar.

Je vindt alle geschenkideeën via deze link.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s