Niets gebeurd (Mark Janssen)

Saar en Niek blikken samen terug op een saaie dag. Ze delen hun alledaagse belevenissen – een zwempartijtje, een handstand, een appel plukken, … – en zijn het erover eens: niets bijzonders gebeurd. Ondertussen ziet de kijker in de prachtig kleurrijke prenten hoe de twee kleuters zonder het goed te beseffen een onwaarschijnlijk spannende dag achter de rug hebben. Niek heeft wat gerust op de neus van een draak, de handstand maakte hij op de kop van een reusachtige tijger en Saar plukte een appel terwijl ze op een toren van olifanten balanceerde.

Het contrast tussen de verhalen van de twee kleuters en de fantasierijke wereld die de kijker ziet in de prenten zal zonder twijfel bij elke kleuter in de smaak vallen. Je kan het volledige boek inkijken via deze link. Niet twijfelen!

Meer toppers vind je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s