Dieren in het wild

In mei en juni kijken traditiegetrouw veel jonge scholieren reikhalzend uit naar de jaarlijkse schoolreis. Ook dit voorjaar trekken heel wat kleutergroepen met rugzakjes vol lunchpakketten naar de dierentuin.

Kleuters hebben nochtans geen specifiek seizoen nodig om enthousiast te worden van prentenboeken en versjes over wilde dieren. Hoog tijd dus voor ‘Alles wat ik mooi kan vinden’ om het aanbod uit te breiden met het thema ‘Dieren in het wild’.

Ga rechtstreeks naar de boekenlijst via deze link en klik hier voor de versjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s