Bouwen en wonen

9200000046075544Je kent vast ook het beeld van een peutertje dat met veel moeite een zo hoog mogelijke toren bouwt om die vervolgens al schaterend weer om te stoten. Later worden die torens kastelen, kampen en andere complexere constructies. Het kan niet verwonderen dat de fascinatie voor echte bouwwerven bij veel kinderen erg groot is. Daarom vind je op ‘Alles wat ik mooi kan vinden’ nu ook boeken met bouwvakkers, graafmachines en cementmolens in de hoofdrol.

Thuis.jpgBouwen is echter meer dan alleen construeren. Heel wat bouwwerken worden later een plaats om naar school te gaan, om te gaan eten, om te genezen, om te winkelen, om te sporten, … Maar in het beste geval vindt iemand er zijn of haar thuis. Ook die verhalen – over soorten gebouwen en wie waar een thuis vindt – hebben we in de lijst opgenomen.

Klik hier om onze selectie boeken over bouwen en wonen te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s