De dierentuin

De dierentuinen van ons land hebben er ongetwijfeld een succesvol weekend opzitten. Met zoveel zonneschijn is het extra plezierig om er samen op uit te trekken en een dag tussen de dieren te beleven. Zo zal de lentezon de komende weken ook nog heel wat kleuterklassen naar de zoo lokken.
Kleuters zullen achteraf nog lang nagenieten van de opgedane indrukken in de reeks prentenboeken die binnen het thema zijn gemaakt.

En er is voor ieder wat wils: woordeloze prentenboeken, flapjes- en zoekboeken, verhalende prentenboeken voor jonge en oudere kleuters, … Net zoals in dierentuin zelf wordt het dus volop ontdekken, zich verwonderen en genieten.

Lees de lijst en start je zoektocht. De kleuters zullen je vast en zeker dankbaar zijn. KLIK HIER.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s