Verliefd!

Nog 10 dagen en koppels over de hele wereld zetten hun liefde voor elkaar extra in de verf door Valentijn te vieren. Interesse in bijzonder samengestelde menu’s of romantische cadeaus hoef je bij kleuters niet meteen te verwachten, maar nieuwsgierigheid naar wat verliefdheid nu juist is des te meer.

Daarom stelden we een lijst samen met prentenboeken die kleuters tonen wat ‘verliefd zijn’ is. De verhalen zijn dikwijls grappig en aandoenlijk, maar soms ook spannend en verrassend. Een uitstap naar de bib om enkele van deze boeken in huis te halen is de moeite waard voor jong en oud.
Klik hier om de hele lijst te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s