Kunst, boeken en jonge kinderen vormen een bijna vanzelfsprekende combinatie. Dat blijkt ook uit het uitgebreide aanbod aan ‘kunstprentenboeken’, waarin de ontwapenende en verwonderde blik van kinderen op kunst wordt uitgedaagd.
De hoge kwaliteit van veel van die prentenboeken is grotendeels te danken aan musea en uitgeverijen die de handen in elkaar hebben geslagen om het beste van twee werelden te verenigen. Ontdek de veelzijdige kunstwereld en de kunst om die voor jonge kinderen te openen via deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s